Over doorzettingsvermogen, samenwerken, uit je comfortzone stappen en nieuwe vaardigheden bloot leggen.

Wauw! Daar was het moment dat mijn website naar volle tevredenheid af was. Echt helemaal af, bedoel ik. Eerst had ik een dappere poging gedaan zelf een website te bouwen, en – al zeg ik het zelf – voor de eerste keer was die behoorlijk goed gelukt! Toen ik een websitebouwer inschakelde, keek hij er echter met andere ogen naar. Niet gek, dit is zijn vak. Ik kan je vertellen dat er behoorlijk wat verbeterpunten waren. Het woord ‘verbeterpunten’ (blog: interpretatieverschillen) is in deze context prima op zijn plaats: binnen een paar seconden wist mijn websitebouwer waar winst te behalen viel. We maakten een gedeeld document aan, waarin we beiden opmerkingen konden plaatsen en snel konden schakelen. Na het kritisch doornemen van zijn eerste opzet, noteerde ik maar liefst 32 verbeterpunten en succesvieringen! Zo, ontstond er gaandeweg een website waarin ik mij nog meer thuis voelde.

Bij het maken van zijn eerste opzet heeft de websitebouwer goed gekeken naar mijn eigen ‘try out’. Hierbij had hij een thema uitgekozen dat precies leek op het thema dat ik gebruikte. Hij heeft ook de thuispagina naar eigen inzicht vorm gegeven. Toen ik de demoversie onder ogen kreeg, was ik hier al erg blij mee. Zodra hij doorkreeg dat ik de video-opname van de eerste opzet had gedownload, hing hij vrijwel direct, met vol enthousiasme aan de telefoon. De volgende 72 uren was het bikkelen geblazen, zowel voor hem als voor mij. Goedkeuring, afkeuring en integratie van eigenwijsheid hebben voor een voortreffelijk eindproduct gezorgd. Bijna dag en nacht hebben we gewerkt aan een website die er nu niet alleen gelikt uitziet, maar die ook snel is, vanwege de laadtijd van de foto’s, iets waarmee ikzelf in het begin de mist in ging. De toevoeging van humor en complimenten in het gedeeld document zorgde ervoor dat de goede samenwerking in stand bleef. En niet te vergeten de goedemorgen, -middag en welterusten wensen ;-).

En daar was het moment van oplevering… een spannend moment. Ik was extra trots en de spanning gleed letterlijk als een warme deken over mijn lijf. Hee… zeg nou zelf: ik heb iets gedaan wat buiten mijn comfortzone lag en hiermee nieuwe vaardigheden ontwikkeld. Wat hebben hij en ik die 72 uur hard gewerkt zeg! Ik was oprecht happy met mijn website. En ik ben best kritisch… Ik heb doorzettingsvermogen, ben besluitvaardig en ik weet precies wat ik wil. Mijn passie en droom heb ik gevolgd. Een website is nog maar het begin!

Ken jij jouw kwaliteiten al en weet jij waar je goed in bent? Als je dit samen met mij wil onderzoeken, dan nodig ik je van harte uit voor een gratis én vrijblijvend kennismakingsgesprek (https://jouwbetereversie.nl/contact/). Mijn naam is Kenia Sanchez, gedragscoach en ondersteun je graag in je zoektocht!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *