Over hoe je met passie linksom of rechtsom je doel bereikt

Visitekaartjes zijn niet mijn ding, maar toch heb ik ze. Ik moest wel. Hoe kun je zonder  presentatiemiddel op een netwerkevent verschijnen? Een zondag- op maandagnacht besloot ik ervoor te gaan. Maken en bestellen die dingen. Een mooi en simpel ontwerp had ik op een website gemaakt. Wil ik bijna op ‘versturen’ klikken, kom ik erachter dat er fouten in zitten. Niet zo gek als je er al bijna 24 uur werk op hebt zitten, met weinig slaap. Dan ga je toch als vanzelf dubbel zien. Maar met ‘samen in bewegiging’ en ‘jouwbeterereverie’ zou ik de beurs niet halen.

Ik besloot iets anders te doen en ging om 03:45 uur naar buiten om een frisse neus te halen. Gewapend in een badjas, shirt, joggingbroek, sokken, slippers en vooral zonder telefoon. Even een rondje om het huis. Totaal niet representatief, maar hee… wie zag mij in het donker? Waar ik me wel zorgen over maakte is dat ik moest slapen: eerst de kaartjes afmaken dacht ik, daarna slapen. Toen dat eenmaal gelukt was, hield ik mijzelf alsnog wakker met de vraag of de kaartjes op tijd bezorgd zouden worden.

Gelukkig kreeg ik een paar dagen later een berichtje van de leverancier dat de kaartjes geleverd waren. Vol enthousiasme haalde ik mijn pakketje op. De spelling was goed, het kaartje zag er fris uit en ik was trots op mijn nachtelijk werk. Ik kon echter nog niet blij zijn. Wat nou als de QR-code toch niet werkte… Met mijn telefoon scande ik de code en ja hoor! Eureka, de code werkte niet. Ik werd wel naar mijn website geleid, maar de website werkte niet.. Balen! De websitebouwer stuurde ik snel een bericht en hij leefde gelukkig met mij mee en loste alles op. Uiteindelijk geen paniek, want alles werkte naar behoren.

En daar was de dag van het event! Mijn eerste netwerkevent als ondernemer. Spannend, goed gekapt (beter dan tijdens mijn nachtelijke wandeling), goed gemutst en vol energie vertrok ik naar de locatie. Beide doosjes met visitekaarten had ik de avond van te voren op mijn tas gelegd… ik mocht ze niet vergeten. Tja… en hoeveel kaartjes neem je mee naar een event, zijn het er 10, 20, 50 of 5? Geen idee. Dus ik stopte een stapeltje van 45 stuks in mijn tas. Er zijn zoveel leden + dito aantal introducees = dit aantal kaartjes mee… Haha, een leuke rekensom, maar nee. Ik heb wel kaartjes afgegeven hoor, gelukkig, maar ik had er tamelijk veel over toen ik richting huis vertrok. Zo heerlijk groen!

Dus: wat ik hiervan geleerd heb… uiteindelijk komt alles op z’n pootjes terecht. Lukt het niet linksom, dan lukt het rechtsom. Zo zie je maar, er is altijd een weg, zeker als je de weg met passie aflegt. Ken jij jouw pad al, of wil je deze samen ontdekken? Mijn naam is Kenia Sanchez, gedragscoach, en ik nodig je van harte uit voor een gratis én vrijblijvend kennismakingsgesprek (https://jouwbetereversie.nl/contact/).

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *